baker miller advertising

Baker Miller Advertising este agenția de publicitate specializată în branding, web design și consultanță de marketing, creată pentru a fi cea mai bună agenție de publicitate din România ca viteză de reacție, calitate a creației și adecvare la buget.

CONTACT:

Telefon: (+40)755.903.903

E-mail: bakermilleradvertising@gmail.com

Baker Miller Advertising a fost înființată în august 2018 de către Călin-Liviu Georgescu, om de afaceri în marketing, business brokerage și mass media, pe baza unui nou model de business de agenție de publicitate, creat anume pentru a oferi firmelor servicii de comunicare avansate, la prețuri care îi permit unei companii să comunice mult mai mult și mai eficient.

Nici o altă agenție nu lucrează mai rapid și mai eficient și nu oferă clienților rezultate mai palpabile în termeni de buget, relevanță în piață, notorietate și prestigiu!

Echipa Baker Miller are o experiență de neegalat în toate domeniile și industriile, atât în România cât și în străinătate. Clienți, produse și mărci ca Mercedes, Ford, Colgate-Palmolive, Henkel, Orkla, Danone, Agip, Phillip Morris, Automobile Bavaria, Orange, Guvernul României, United International Pictures, BBC, Miramax, Volumetric, Romina Furniture, Rovere Mobili, Banca Transilvania, Moore Stephens, ProTV, ProFm, Playboy, Național TV, PrimaTV, European Drinks, FC Dinamo, Ziarul Financiar, Acasă TV, Stalinskaya, Dr.Fischer și multe alte nume de prestigiu sunt incluse în portofoliul de proiecte de succes al echipei Baker Miller Advertising.

Citiți aici despre SERVICIILE BAKER MILLER ADVERTISING

Avem ”istorie” în piață dar avem, mai ales, viziune pentru felul în care ar trebui să arate serviciile unei agenții de publicitate în viitor. Vă invităm să aflați despre viziunea noastră, mai ales că ea conține beneficii importante pentru Dvs., viitorul nostru client.

Contactați-ne pentru o discuție inițială fără niciun fel de obligații. Avem încredere că veți deveni foarte interesat să colaborați cu noi pe următoarele Dvs. proiecte de marketing și comunicare.

Echipa Baker Miller Advertising